Borș cu rădăcinoase și rasol de vită

de Panacris in Ciorbe, 22 Iul 2014 | 6228 vizualizari

 

O ciorbă super savuroasă și sățioasă! La Multicooker, e mult mai ușor de preraparat!

 

INGREDIENTE

  • rasol de vită 2 bucăți cca. 300 g,
  • morcovi 2 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • gulie albă 1/2 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • ardei verde 1 bucată,
  • cartofi roșii 3 bucăți medii,
  • țelină 3 tije,
  • leuștean 3-4 fire,
  • foaie de dafin 2 bucăți,
  • cimbru uscat 2 g,
  • boia de ardei dulce 1/2 linguriță,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • roșii decojite in sos tomat de la Băneasa 1 cutie,
  • tăiței de casă 100 g.,
  • apă cca. 2000 ml,
  • borș 500 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borș cu rădăcinoase și rasol de vită:

Carnea se taie cubulețe , se așează în interiorul vasului. Se conectează aparatul Multicooker la sursă de curent, se apasă butonul MENU, se selectează FRY, se setează timpul prin butonul COOKING TIME la 10 minute, se închide capacul , apoi se apasă butonul START și ”Laurențiu-Ionel” își începe activitatea. După ce s-a finalizat programul, se adaugă zarzavaturile curățate și tocate mărunt, veredețurile, condimentele,mai puțin cartofii și roșiile, se completează cu apă, se asezonează de sare și piper. Se selectează programul STEW pentru 60 de minute. apoi se închide capacul și se pornește butonul START. După ce s-a finalizat programul se adaugă, cartofii, roșiile decoojite, se selectează programul BOIL, pentru 10 minute. După ce s-a finalizat programul BOIL, se ridică capacul, se adaugă fideaua și borșul, apoi se setează timpul,COOKING TIME pentru 10 minute, se închide capacul și se apasă butonul START. După ce programul s-a finalizat Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM, atâta timp cât doriți dvs. După finalizare întotdeauna deconecțati aparatul de la sursa de curent. Spor și poftă bună

Daca ti-a placut reteta noastra "Borș cu rădăcinoase și rasol de vită" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

23.07.2014, 09:15

la un astfel de bors ma inscriu si eu

Lavinia 1

23.07.2014, 18:12

gustos

mihaelar63 1

26.07.2014, 14:18

In casa Zmeilor as intra curajoasa , fara frica sa mananc orice ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste (somon)