Bors de bibilica cu gulii

de katty in Ciorbe, 19 Mar 2021 | 3470 vizualizari

 

Un bors acrisor cu carne delicioasa de bibilica

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de bibilica (aripi, pipote, inimi)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2-3 gulii
  • 1 lingura orez
  • 250 gr rosii tocate
  • sare
  • piper negru macinat
  • bors dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de bibilica cu gulii:

Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate.

Intre timp curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete. Adaugam legumele si fierbem 10 minute, dupa care punem orezul si rosiile.

Fierbem separat borsul si il adaugat dupa ce este fiert si orezul.

Potrivim de sare si piper. Adaugam patrunjelul si oprim focul.

Servim borsul fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de bibilica cu gulii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]