Bors de pangasius

de ony in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 8391 vizualizari

 

astazi am vazut reteta si am zis s-o prestez!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 file mare pangasius
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 2 linguri suc de rosii
  • 1 mana orez
  • 2 linguri bors magic cu smantana
  • 1 legatura verdeata
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pangasius:

se caleste ceapa in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si morcovul razuit,ardeiul si pastarnacul tocat; se completeaza oala cu apa si se lasa la fiert;

 cand legumele sunt aproape gata se adauga mana de orez,apoi dupa 10 minute sucul de rosii;se sareaza; bucatile de peste se adauga spre sfarsitul prepararii; punem borsul;oprim focul si apoi adaugam verdeata proaspat tocata. pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate face cu bors din tarate si acra dupa placul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pangasius" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]