Bors de perisoare

de laura2002 in Ciorbe, 26 Mai 2013 | 3049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru amestecul de carne
  • 0.500 grame carne tocata si 2 oase mici (dau gust mai bun)
  • sare
  • piper
  • frunze de patrujel
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • Pentru bors
  • 0.500 ml bors casa/comert sau lamiie
  • 1 pastarnac mic
  • 1 telina
  • morcov
  • 2 cepe potrivite
  • leustean
  • fidea
  • 2 cartofi

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Amestec perisoare: carnea tocata se amesteca cu ou, orez, ceapa taiata marunt si patrunjel.

Intr-o cratita se pun oasele la fiert. Cind au inceput sa fiarba se aduna spuma si se adauga perisoarele. Perisoarele cind incep sa fiarba se stringe din nou spuma. Se adauga ceapa, morcovul, telina, pastirnacul si cartofii. Se lasa sa mai fiarba la foc potrivit. Cind sunt aproape fierte se adauga fideaua, borsul, sucul de rosii si sarea.

Cind este gata se inchide aragazul si se adauga leusteanul tocat.

Se serveste cu smintina si ciusca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Borş ţărănesc de perişoare