Bostan copt

de Zamfira in Mancaruri de post, 18 Noi 2012 | 9129 vizualizari

 

Bostanul este o baza buna pentru multe preparate gustoase. Putem sa-l folosim la umplerea placintelor, strudelelor, baza pentru creme, piure de bostan, inlocuieste cartoful sau pur si simplu ca desert.

 

INGREDIENTE

  • bostan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bostan copt:

Spalam coaja bostanului, il portionam si indepartam semintele. Punem feliile de bostan pe o tava de copt si-l dam la cuptor pentru aproximativ 100 - 120 minute. Daca miezul nu este suficient de dulce (dupa coacere) putem adauga zahar sau miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bostan copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Zamfira 1

19.11.2012, 22:46

si mie imi place bostanul...doar acum e momentul sa mancam asa ceva...un desert de exceptie

andreea_angelo 1

02.12.2012, 21:56

vaii,mi-ai amintit de bunica mea,imi facea saraca cand mergeam la ea in vacanta,cred ca tre sa ii mai fac o vizita cat de curand sa vad daca are bostani

Zamfira 1

02.12.2012, 23:39

o minunatie....si mie imi aduce aminte de copilarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu bostan