Branza de capra pane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 6057 vizualizari

 

Am vazut reteta intr-o revista si am zis sa incerc :)

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de branza de capra(mai grosute)
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de capra pane:

Branza de capra se feliaza baghetele.

Oul se bate cu furculita.

Pesmetul se pune in farfurie.

Se trece branza prin ou , apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins.

TIPS-URI

1

Se poate da si prin covrigei macinati in loc de pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de capra pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat