Branza de migdale

de Delicii Sanatoase in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 4296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani migdale hidratate 8 ore si decojite
  • 4 catie usturoi
  • 2 Lg ulei presat la rece
  • 3/4 cana apa
  • 1 lg boia ardei dulce
  • sare dupa gust
  • 1 Lg fulgi de drojdie inactiva
  • 1 vf cutit piper cayenne
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de migdale:

Migdalele se lasa la inmuiat in apa aprox 8 ore. Pentru a le decoji lasati-le 5 minute in apa calda si astfel coaja se va lua mai usor.
Se pot folosi si cu tot cu coaja, insa textura va iesi diferit.

Punem migdalele in robotul cu lama S si incepem sa procesam pana se maruntesc bine, apoi adaugam si restul ingredientelor si procesam in continuare pana ajungem la o textura mai fina si lipicioasa.
Gustati pentru a vedea daca mai doriti sa adaugati condimente.

Puteti adauga si marar, patrunjel, ceapa, ierburi aromate uscate, dupa preferinte.

Cu drag, Valentina

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]