Branza framantata

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2012 | 13387 vizualizari

 

Un mod sanatos de a ne alege tipul de branza si cantitatea de sare dintr-o branza framantata. Alegeti un cas proaspat si adaugati sare dupa gust.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cas proaspat (vaca)
  • 1 lingura sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza framantata:

Taiem casul in bucati potrivite si-l lasam timp de o zi sa se usuce putin. Din cand in cand scurgem zeama lasata de cas. A doua zi, dam casul pe razatoarea mare, adaugam sare dura (sau alta sare, dupa preferinta), framantam totul foarte bine. Modul de pastrare poate sa difere: in borcan, in folie transparenta (sul) sau pur si simplu in vas de ceramica sau sticla dar acoperita. Branza poate fi pastrata si la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza framantata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]