Branza framantata

de silvianart in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2017 | 3333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1400 g branza untoasa de vaca, nesarata
  • 400 g branza oaie sarata
  • 100 g unt
  • untura pt sigilat borcanele
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza framantata:

Se framanta toate ingredientele, se asaza in borcane, deasupra se pune o pelicula de untura la temperatura camerei. O lasam in camara si nu umblam o luna, doua la ea, chiar mai mult. Cand dorim sa o desfacem, o introducem in frigider, pentru a elimina mai usor untura. Devine iute si buna rau.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza framantata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele