Branza framantata

de silvianart in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2017 | 3382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1400 g branza untoasa de vaca, nesarata
  • 400 g branza oaie sarata
  • 100 g unt
  • untura pt sigilat borcanele
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza framantata:

Se framanta toate ingredientele, se asaza in borcane, deasupra se pune o pelicula de untura la temperatura camerei. O lasam in camara si nu umblam o luna, doua la ea, chiar mai mult. Cand dorim sa o desfacem, o introducem in frigider, pentru a elimina mai usor untura. Devine iute si buna rau.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza framantata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi in sos de ardei