Branza la cuptor cu legume mexicane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2014 | 3769 vizualizari

 

Un aperitiv bun

 

INGREDIENTE

  • 200-300 gr branza de vaci
  • inimi de pui
  • 100 gr legume mexicane
  • un ou
  • sare
  • putin ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza la cuptor cu legume mexicane:

Inimile de pui se taie rondele, se pune uleiul in wok si se pun inimile si legumele , pana se inmoaie. Se lasa la racorit si se amesteca cu branza si un ou . Se pune sare dupa gust si se pune in formele unse. Se dau la cuptor 20 -25 min.


TIPS-URI

1

Se poate pune si branza telemea

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza la cuptor cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]