Branza marinata

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 5692 vizualizari

 

O reteta simpla dar deosebita. Marinarea branzei ii da acesteia un gust deosebit. Mie imi place tare mult .
Acum va spun sincer ca nu prea stiu unde sa o incadrez , am pus-o la aperitive ..cred ca e oke .

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea de oi
  • 150 g ceapă
  • 100 g măsline
  • 100 ml ulei de măsline
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 30 ml oţet
  • verdeaţă (cimbru, măghiran, rozmarin, salvie)
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza marinata:

1. Brânza se taie bucăţi de 2-3 cm. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie solzişori. Usturoiul se curăţă, se toacă sau se pisează cu puţină sare.Eu pun usturoiul taiat rondele mici.

2. Într-un vas care se poate acoperi se aşază în straturi succesive ceapa tăiată, cubuleţele de brânză, măslinele, verdeaţa, piperul şi usturoiul. Se stropeşte cu oţet. Se toarnă apoi uleiul de măsline şi se completează dacă mai este cazul cu ulei de floarea soarelui

3. Se acoperă şi se păstrează la frigider cel puţin 10 zile, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

anca_rm 1

15.10.2013, 15:03

Ela , Rocsi, Lavinia

laura_n 1

15.10.2013, 15:48

foarte misto

Lia_ 1

16.10.2013, 15:36

specialitaturi. io sunt cea mai mare branzareasa de pe site

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]