Branza picanta cu marar verde ” asubana ”

de asubana in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 5339 vizualizari

 

- Daca vrei sa faci un platou cu gustare rece traditionala poti umple o rosie cu aceasta pasta iese super fain.

 

INGREDIENTE

  • 150g branza (oi,telemea,burduf,cas sarat dupa preferinte),
  • ceapa verde sau uscata dupa gust,
  • 1 legatura de marar verde ,
  • 1 ardei iute proaspat,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 2 rosii ,
  • se condimenteaza dupa gust,.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza picanta cu marar verde ” asubana ”:

Se amesteca branza,(daca este cas dulce se da prin razatoare si se sareaza),ceapa,ardeiul si mararul( se toaca marunt).Se amesteca cu uleiul pana devine o pasta tartinabila.Se orneaza cu rosii proaspete bine coapte.

Se poate servi cu paine prajita - tartinute sau tip salata.



”asubana” va ureaza pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza picanta cu marar verde ” asubana ”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cartofi