Branza topita

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2012 | 8785 vizualizari

 

Gustul ei imi aminteste de copilarie, pentru ca mama obisnuia sa faca destul de des branzica topita, si asta pentru ca era singurul preparat din lapte pe care il mancam:))

 

INGREDIENTE

  • un drob de branza de vaca
  • un cubulet de unt
  • o lingura de bicarbonat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza topita:

Se sfarama branza, si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se pune la foc mic si se amesteca incontinuu pana se topeste.

Se goleste intr-un bol, si se da la rece cateva ore, dupa care se poate servi. E nemaipomenit de buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza topita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

iry-gabriela 1

13.01.2012, 19:52

dar este foarte usor de preparat...

Carmen_g 1

14.01.2012, 18:14

Foarte usor, si buuuuuun!

Panacris 1

02.04.2015, 08:14

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza topita de casa