Branzoaice

de Micutza Luana in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 5831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500 gr faina
  • 100 ml ulei
  • 2 galbenusuri
  • 25 gr zahar tos
  • 200 ml lapte
  • un varf de sare
  • un plic de drojdie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Pentru umplutura
  • 500 gr branza dulce de vaca
  • 2 oua
  • un zahar vanilat
  • un pachet de stafide
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Aluatul 

Se amesteca faina cu uleiul si restul ingredientelor pana obtinem o coca  si lasam sa creasca.

Intre timp facem umplutura . Amestecam branza  cu galbenusurile zaharul , stafidele si romul.

Dupa ce aluatul este deja dospit , intindem o foaie pe care o taiem in patratele mici.

Punem branza pe fiecare patratel si strangem aluatul de la colturi inspre  mijloc si le asezam in tava .

Le ungem cu un galbenus de ou si le dam la cuptor pana se rumenesc.

Optional se pot orna cu zahar pudra .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice siropoase