Briose aperitiv

de Julie in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2010 | 13297 vizualizari

 

Briose vesele, delicioase ,deloc complicat de preparat.
O gustare perfecta pentru orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 100 ml lapte,
  • 150 g sunca
  • 1 ardei gras rosu,
  • patrunjel verde,
  • 100 g masline,
  • 4 linguri ulei,
  • 1 praf de copt,
  • sare, piper,
  • 1 cana faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Ouale se mixeaza bine cu sare si piper, se adauga laptele, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.  La sfarsit se pun:  sunca si ardeiul taiate cuburi mici, maslinele taiate feliute si patrunjelul tocat marunt.
Se umplu formele de briose cu compozitia obtinuta .Ingredientele sunt multe si grele asa ca briosele nu vor creste foarte mult. Se coc in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute la foc potrivit.
Sunt bune calde,sunt bune si reci   ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Mitinita 1

30.12.2010, 21:08

am facut o portie,dar aproape s-au terminat,asa ca dimineata mai fac. O sa incerc si cu alte ingrediente.Mi-a placut mult textura.

susu 1

01.01.2011, 11:27

Julie ce prezentare... ca intotdeauna

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:51

ce-mi plac cum arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]