Briose aperitiv a la Carmela

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 12355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g kaizer
  • 100 g masline verzi/negre
  • 250 g de faina
  • 50 g cascaval ras
  • 250 ml lapte
  • 50 ml ulei +50 g de unt(optional)
  • 1 ou
  • ½ pachet de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou (batut usor pentru uns briosele)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv a la Carmela:

Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat amestecam drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet drojdia. Peste acestea se adauga pe rand uleiul, sarea, oul si maslinele(feliate si fara samburi). Se adauga si kaizerul(baconul taiat cubulete). Se adauga faina cernuta sa nu faca cocoloase si amestecam cu o spatura.

Punem compozitia in forme de silicon si dam la cuptor(acesta a fost preancalzit) la 180 de grade 30 de minute. In ultimele cinci minute, batem oul si le ungem cu ou, dupa care le mai lasam putin la cuptor.

Sunt bune de servit si calde si reci. Ultra rapide si te scot din incurcatura cand apar musafirii.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv a la Carmela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
DROBOCARTOFIN