Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2015 | 5343 vizualizari

COMENTARII (36)

Andra_Constantinescu 1

28.04.2015, 10:21

Super!

Merisor 1

28.04.2015, 10:22

Gicuta 1

28.04.2015, 10:24

Foarte bune! >

Constelatialeu 1

28.04.2015, 10:25

Imi place cum se vad bobitele alea de cous-cous...

mena29 1

28.04.2015, 10:39

Si nu mai ai,s-au terminaaaat. Arata excelent si cred ca au fost foarte bune!

Merisor 1

28.04.2015, 10:44

Mena, sunt terminate demult

MOKUSKA 1

28.04.2015, 10:58

ce frumoase sunt

Gherca Daniela 1

28.04.2015, 10:58

ce frumoase si bune sunt!

MotanLaOale 1

28.04.2015, 11:03

bune bune

Dya Daniela Andrei 1

28.04.2015, 12:01

Ce faine sunt!

mihaelar63 1

28.04.2015, 12:15

DAAAA , merge de gala

mena29 1

28.04.2015, 12:21

hehehe,stiam eu ca s-au topit repede

mirela0911 1

28.04.2015, 12:32

Ce faine-s!

Merisor 1

28.04.2015, 12:53

Multumesc dragilor!

poa 1

28.04.2015, 13:10

Bravo!

Adele 1

28.04.2015, 15:32

Ce combinatie

Merisor 1

28.04.2015, 15:33

Cris2711 1

28.04.2015, 16:48

ce idee super

Merisor 1

28.04.2015, 17:18

Rocsi 1

28.04.2015, 20:01

Adi 1

28.04.2015, 20:54

Foarte bune au fost!

Ksenya 1

28.04.2015, 22:05

interesanta reteta!

RuxyRux 1

28.04.2015, 22:47

Arata extraordinar Merisorule drag! De revista!

geoline 1

28.04.2015, 23:51

ne surprinzi si pe noi chiar daca nu gustam!!!

Merisor 1

29.04.2015, 08:47

Multumesc, Rux, pentru aprecierile tale! conteaza pentru mine, stii deja

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]