Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2015 | 4646 vizualizari

COMENTARII (36)

Merisor 1

29.04.2015, 08:47

Geo, multumesc! Ksenya, Rocsi

anca_rm 1

29.04.2015, 09:46

ce idee minunata ai avut , foarte bune trebuie sa fie

Merisor 1

29.04.2015, 10:00

Bune au fost, Ancuta!

tarasmariana 1

29.04.2015, 11:09

Delicioase!

Merisor 1

29.04.2015, 12:54

Panacris 1

29.04.2015, 21:30

Ligia Bxl 1

02.05.2015, 11:14

Bya Ralu 1

02.05.2015, 16:58

ce reteta faina,la favo

Catalina L 1

02.05.2015, 17:27

ce original ....bravo

Valclaudia 1

02.05.2015, 20:50

Deosebite! Felicitari pentru idee,Merisor! Le trec si eu la colectie......

Merisor 1

02.05.2015, 21:47

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada Kazacioc