Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval

de stefy_a in Mancare copii, 4 Iul 2019 | 5050 vizualizari

 

meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 200 g faina
  • 50 g porumb din conserva
  • 30 g cascaval afumat
  • 50 g salam uscat
  • 1/4 plic praf de copt
  • sare dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval:

Cascavalul se da prin razatoarea mica. Porumbul se pune la scurs. Salamul se taie bucatele.

Ouale se bat cu telul, apoi se adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza; se adauga sarea, porumbul, salamul si cascavalul si se amesteca bine. 

In formele de briose (de silicon sau cele tapetate cu hartiute de briose) se adauga compozitie cu ajutorul unei linguri.

Formele de briose se dau la cuptorul incins la 175 grade C, timp de 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovlecei cu rosii