Briose cu banane si iaurt

de mirela0911 in Prajituri, 30 Mar 2016 | 5021 vizualizari

 

Pe cat de rapid se prepara, pe atat sunt de bune!

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 1-1/2 lgt praf de copt
  • 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
  • 50 g Green Sugar
  • 225 g iaurt grecesc
  • 5 lg ulei
  • 50 g fulgi de ovaz
  • 200 g faina alba
  • 2 lg bilute cereale de cacao
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si iaurt:

Se curata bananele, se rup bucati si se pun intr-un bol. Se pun restul ingredientelor (ouale, Green Sugar, iaurtul, fulgii de ovaz, uleiul, faina, praful de sare, iar la final praful de copt si bicarbonatul de sodiu), mai putin bilutele de cereale. Se dau prin blender pana se omogenizeaza totul. La final se adauga bilutele de cereale si se amesteca cu o lingura.
Se pregatesc formele pentru briose. Se umplu pe trei sferturi fiecare forma cu aceasta compozitie. Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumenesc si trec testul scobitorii.
Se servesc ca atare sau alaturi de o cafea, o cana cu lapte sau iaurt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

In locul bilutelor de cereale se pot folosi chipsuri de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

simona72 1

31.03.2016, 12:45

Astea imi plac mult!

Gherca Daniela 1

31.03.2016, 17:12

frumusele si gustoase!

Rocsi 1

01.04.2016, 20:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura saracului