Briose cu capsune

de Sabina in Prajituri, 16 Iun 2009 | 3168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame faina
  • 150 grame zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • 250 grame capsune taiate bucati
  • 2 oua
  • 300 ml lapte batut
  • 80 grame unt
  • zahar pudra
 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu capsune:

Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si coaja de portocala. Topim untul il lasam sa se raceasca, intre timp mixam ouale cu laptele batut si adaugam la sfarsit si untul racit. Adaugam acest amestec la ingredientele solide si amestecam cu grija.
Punem hartiute de copt pentru briose in fiecare forma si punem aluat, apoi trei-patru bucati de capsune, aluat din nou si in varf alte bucati de capsune.

Coacem briosele pana devin rumene, iar dupa ce se racesc le pudram cu zahar. Pofta buna!

Reteta este preluata de la 3sisterscooking.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

sandytza 1

19.06.2009, 19:15

Foarte bine arata of la ine s-au terminat capsunele tocmai cand apar tot mai multe retete.

adry88 1

20.05.2011, 12:18

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:58

buuuuuuuuuuuune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tiramisu reteta la pahar