Briose cu cascaval

de CarmenBlue in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2014 | 3386 vizualizari

 

Sursa:
http://www.adihadean.ro/2012/03/briose-cu-cascaval-pentru-micul-dejun/
Se fac foarte rapid si sunt foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 280 g făină,
  • 60 g unt,
  • 1 ou,
  • 1 plic praf de copt,
  • 120 g cașcaval dat prin răzătoarea mică,
  • 250 ml lapte bătut sau iaurt slab,
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval:

Se combina ingredientele uscate, apoi cele lichide si se omogenizeaza cele doua compozitii.

Se ung formele cu unt si se umplu pe trei sferturi.

Se coc la foc mediu pentru 20 de min. sau pana trece testul cu scobitoarea.

Delicioase!

TIPS-URI

1

Reteta prevede si o lingura de frunze de patrunjel. Ai mei copii "nu suporta", asa ca ... asta e! Cred ca ar merge si cu un ardei rosu taiat bucati, dar eu trebuie sa ma adaptez la familia mea, chiar daca unora dintre bucatarasi "nu le face pofta" si "aspectul lasa de dorit" :D

2

Data viitoare am sa incerc sa adaug, eventual, niste cubulete de sunca de Praga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre