Briose cu ciocolata

de susu in Dulciuri, 27 Mar 2010 | 4630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 175 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 g ciocolata neagra
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 pliculet vanilie
  • 1 ou  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt si cacao.
Se amesteca oul cu laptele, uleiul, vanilia si zaharul pana se topesc cristalele. Ciocolata se topeste la bain marie si se adauga la ingredientele lichide.

Se adauga in ploaie, treptat ingredientele uscate si se amesteca de jos in sus. Turnam compozitia in forme si dam la cuptorul preincalzit la 175 grade pentru 25-30 de minute. Eu am pus la fiecare briosa in mijloc cate o bucatica de ciocolata care se va topi pe jumatate. Sunt delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]