Briose cu cocos

de Ana_O in Prajituri, 30 Ian 2013 | 2761 vizualizari

 

O sa intelegeti de ce vrut-eu ele :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 cana cu zahar
  • 3/4 cana faina alba
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 plic praf de copt
  • 30 g stafide
  • praf de scortisoara
  • 1/2 ciocolata cu lapte
  • unt si lapte pt sos de ciocolata
  • cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos:

Se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul vanilat si zaharul alb si se amesteca in continuare. Se adauga, amestecand usor, faina, uleiul, praful de copt si stafidele. La urma se presara praf de sortisoara, dupa gust.

Turnati in forme pana la jumatate si introduceti in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, 20-30 minute.

Topiti ciocolata in putin unt si lapte. Ungeti prajiturelele cu ciocolata si presarati cu mult cocos.

Distractie placuta!

TIPS-URI

1

Nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii. Eu asta am gresit si ciupercutele mele au ramas fara picioruse. De aici vrut-au ele, dar nu putui eu! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu stafide si fulgi de migdale