Briose cu dulceata de capsuni

de Rocsi in Prajituri, 15 Iun 2011 | 13817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • 13-15 linguri faina
  • dulceata de capsuni
  • 5-6 patratele ciocolata cu lapte
Portii: 21
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de capsuni:

Untul il punem la topit pe baie de aburi,apoi il lasam sa se raceasca.

Mixam ouale spuma cu zaharul,pe care il punem treptat,pana toate cristalele se topesc.

incorporam untul topit si esenta.

adaugam si laptele usor.

mai apoi praful de copt.

la urma punem faina treptat,pana obtinem consistenta dorita.

luam o tava de briose,o tapetam cu margarina si faina,sau daca aveti hartiute puneti hartiute,ca e mult mai usor.

punem in fiecare hartiuta o lingura plina de compozitie,apoi o lingurita dulceata capsuni,si iar o lingura compozitie.(daca le doriti mai mari ,puteti pune mai multa compozitie).

deasupra punem cubulete de ciocolata taiata.

dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,30-35 minute

le scoatem si le lasam putin sa se racoreasca.

Ies pufoase si delicioase(poate confirma si Ionix ca m-a vizitat si a gustat din ele),doar ca s-a lasam dulceata pe fundul hartiutei,unde a fost capsuna intreaga nu s-a lasat.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura zebra cu mascarpone si fructe de padure