Briose cu fulgi de ciocolata

de luminita20_2006 in Prajituri, 12 Aug 2010 | 4914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua (eu am pus o cana de 200 ml albusuri)
  • 150 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de lingurita de amoniu stins cu zeama de lamaie
  • 50 gr unt topit
  • 75 ml ulei
  • fulgi de ciocolata
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Se bat albusurile bine cand s-au intarit se adauga zaharul si mixeaza pana se topeste. Faina se amesteca cu praful de copt , se pune incet peste albus, se adauga laptele, untul topit, uleiul, esenta de vanilie si amoniu. Se amesteca usor la final se dauga si fulgii de ciocolata. Se incinge cuptorul.

Se pune unforme o cantitate suficienta de compozitie dar sa si ramana loc sa creasca. Se de la copt timp de 30 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă video