Briose cu goji si catina--reteta fara gluten

de adnia in Prajituri, 7 Apr 2013 | 3880 vizualizari

 

Daca tot suntem la capitolul briose, va prezint minunatele mele briose cu goji berries si catina deshidratata de mine. Am incercat sa reunesc ideile pt. o alimentatie sanatoasa, asadar sa incorporez niste superalimente (cum sunt goji si catina), dar in acelasi timp si sa intrunesc calitatile unei alimentatii fara gluten (atat pt. persoanele care sufera de celiachie, cat si celorlalti---stiati ca aprox. 1/3 din populatie sufera de anumite grade de intoleranta la gluten, fara sa stie acest lucru?).

 

INGREDIENTE

  • Iata, deci, cum am creat aceste micute si delicioase briose:
  • Pt 6 bucati avem nevoie de:
  • -1 ou
  • -40 gr. zahar
  • -muuulta scortisoara (reteta prevede cca 1 lingura, dar eu am pus mai multa, pt ca ne place mult)
  • -125 ml lapte
  • -50 gr unt moale
  • -150 gr. faina de orez in amestec cu faina de cocos si de migdale (obtinute prin macinarea ingredientelor in rasnita de cafea)
  • -1 lingurita praf de copt (de preferat este cel cu tartrat de potasiu, special pt. acest tip de retete--daca nu aveti, e bun si cel obisnuit)
  • -1 lingura fructe de catina deshidratate din toamna
  • -1 lingura goji berries
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu goji si catina--reteta fara gluten:

Am mixat toate ingredientele rapid intr-un castron, apoi am turnat totul in tava pregatita din timp (tapetata cu hartiutele speciale)...dupa ce s-au copt le-am pudrat cu zahar amestecat cu scortisoara. Sunt o minune!

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu goji si catina--reteta fara gluten" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de morcovi cu glazura de crema de branza