Briose cu inima calda

de anuta in Prajituri, 2 Feb 2016 | 4477 vizualizari

 

Nicio zi fara ciocolata!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 225 g faina,
  • 75 g amidon porumb,
  • 2 lingurite rase de bicarbonat,
  • 150 g zahar pudra,
  • 3linguri de unt (sau margarina)moale, la temperatura camerei,
  • 4 linguri de lapte,
  • 250 g iaurt,
  • zahar pudra pentru presarat,
  • 8 trufe de ciocolata,
  • bombonele de ciocolata pentru decor
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu inima calda:

1.Se amesteca si se cern faina, amidonul si bicarbonatul. Separat, in alt bol se amesteca ouale cu zaharul, cu laptele, uleiul si iaurtul. Acest amestec se toarna peste ingredientele uscate si se amesteca repede pentru a se combina; compozitia trebuie sa nu fie omogena.

2.Se toarna in forme de briose, mai mult de jumatate in fiecare forma apoi presam in mijlocul fiecaruia cate o jumatate de trufa (daca trufele sunt mai mari sau cate una daca sunt mai mici). Se presara bombonele de ciocolata si apoi se dau la copt cca.15 min.la foc potrivit. Se scot din forme, se lasa 10 minute sa se raceasca un pic apoi se pot consuma, cand ciocolata din mijloc este calda.                                                      

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inima calda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]