Briose cu mere

de Bunica in Dulciuri, 4 Noi 2016 | 3885 vizualizari

 

Nu sunt fan brișe,dar așa din când în când sunt bune. Așa că am purces la treabă.Din cantitatea de aluat de la ingrediente va ieși și o prăjitură cu fructe răsturnată;)

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 14 linguri ulei
  • 20 linguri zahăr
  • 2 pahare mici iaurt grecesc
  • 3 linguri smântână gras15 linguri făină
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie
  • 1 măr
  • dulceață de zmeură
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Mixează ouăle cu zahărul până se topește zahărul.

Adaugă uleiul,iaurtul,smântâna mixând după fiecare.

Pune vanilia sau aromele preferate.

Amestecă făina cu praful de copt și adaug-o peste compoziția cu ou.

Pune  aluatulîn fiecare formă de brioșă până la jumătate,o feliuță de măr și câte o linguriță de dulceață de zmeură.

Da la cuptorul incins la 170 grade până se rumenesc frumos deasupra,dar ca să fii mai sigură fă testul cu scobitoarea.

 

 

 

TIPS-URI

1

Poți pune orice fruct în loc de mere,dar si o altă dulceață.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (20)

Gherca Daniela 1

06.11.2016, 09:06

bune

mihaelar63 1

07.11.2016, 03:36

Bine merg langa cafeluta

anca_rm 1

07.11.2016, 10:22

perfecte la cafea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]