Briose cu nuci si branza cu mucegai

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2017 | 2846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 75 ml lapte
  • 75 ml ulei de masline
  • 75 g branza cu mucegai (camembert)
  • 100 g branza de burduf
  • 1 mar
  • 30 g nuci
  • 120 g faina
  • ½ plic praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nuci si branza cu mucegai:

Pui nucile, taiate marunt, la prajit in cuptor, pentru 5 minute.

Intr-un bol, mixezi ouale cu laptele, uleiul de masline si branza de burduf, apoi adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci cu un tel pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi sare si piper, dupa gust.

Tai merele si branza cu mucegai in cubulete mici si le adaugi impreuna cu nucile, peste compozitie. Amesteci usor cu o lingura de lemn.

Imparti compozitia in 12 forme de briose, tapetate cu unt si le introduci in cuptorul preincalzit la 175 de grade C, pentru 30-35 de minute, pana se rumenesc frumos.

 Le lasi sa se racoreasca putin si le servesti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nuci si branza cu mucegai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte fitoase