Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!

de Angelina_Elena in Dulciuri, 4 Iun 2013 | 5122 vizualizari

 

Reteta de briose am vazut-o la Edith Frincu, am incercat-o si mi-a placut! Multumesc Edith!:*

 

INGREDIENTE

Briose:

  • 2 oua
  • 140 g faina
  • 110 g unt
  • 100 g zahar
  • 3 lingurite cacao
  • 2 linguri lapte
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 praf de sare

Spuma de piersici:

  • 500 ml frisca lichida Creme Patisserie
  • 1 compot mare de piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!:

Spuma de piersici: mixam frisca pana se intareste.  

Piersicile scurse de sirop se pun intr-un blender si se fac piure.

Adaugam piureul peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus.  

Dam crema la frigider cat timp pregatim briosele.  

Briosele: Intr-un bol punem ouale, zaharul, praful de sare si mixam bine.

Apoi adaugam untul moale si continuam sa mixam pana se incorporeaza complet.  

Adaugam si faina cernuta amestecata cu praful de copt si cacaoa.

Ungem formele  pentru briose cu putin unt.

Punem cate 1-1,5 linguri de compozitia in fiecare forma (depinde cat de mari sunt).  

Asezam formele de silicon intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit pana trec testul scobotorii (15-20 de minute).

Dupa ce s-au racit, ornam briosele cu ajutorul unui posh in care am pus spuma de piersici.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brioşe cu scorţişoară şi glazură de ciocolată