Briose cu topping de branza

de cccris in Prajituri, 25 Feb 2010 | 5699 vizualizari

 

Nu ma mai satur!

 

INGREDIENTE

Briose:

  • 2 1/2 cup faina
  • 1 1/2 cup zahar
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua mari la temperatura camerei
  • 2 cutii iaurt la temperatura camerei
  • 1 1/2 cup ulei
  • 1 lingurita otet alb
  • 1 lingurita esenta vanilie

  Topping:

  • 150gr unt moale
  • 250 gr brinza crema fina
  • 400gr zahar pudra foarte fin
  • esenta de vanilie
  • citeva bucatele de ciocolata cu lapte
Portii: 32
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu topping de branza:

    Se incinge cuptorul la 180grade.     Se amesteca lichidele.     Se amesteca ingredientele solide si se pun putin cite putin peste cele lichide.     Se pun hirtiutele pentru briose in tava speciala si se umplu 3/4 cu aluat.     Se lasa in cuptor 20-30 min. Se scot cind trec testul scobitorii si se lasa la racit pe gratar.     Se mixeaza untul cu brinza spuma, se adauga esenta de vanilie si putin cite putin zaharul pina la incorporarea completa. Daca se doreste o crema mai tare se mai pune zahar.     Se orneaza cu jumatate din crema de brinza prajiturile si se pun in frigider.     Restul de crema se amesteca cu ciocolata topita, dar nu fierbinte. Se scot de la frigider briosele si se decoreaza cu toppingul de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu topping de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi glazurate