Briose de post, cu arome de sarbatori

de anomisana in Prajituri, 27 Noi 2013 | 5020 vizualizari

 

Pentru ca ne pregatim de sarbatori si unii dintre voi tin post, va aduc aceasta reteta minunata si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 200g zahar
  • 150 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 2 mere rase
  • 100 g migdale macinate (nuci, alune)
  • 2 linguri gem (de care doriti)
  • 275 g faina cernuta
  • 5g praf de copt
  • scortisoara
  • coaja de portocala rasa
  • vanilie (optional)
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post, cu arome de sarbatori:

Ingredientele se adauga intr-un bol, in ordinea indicata mai sus si se amesteca pana la omogenizare. Se toarna in forme de briose si se coc. Dupa copt, le decorati dupa imaginatie.

TIPS-URI

1

Se pot turna si in tava de prajitura, iar daca adaugati cacao in compozitie, obtineti negresa de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post, cu arome de sarbatori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu crema de banane si topping de caramel