Briose Dukan cu branza degresata si seminte de chia

de Valclaudia in Dulciuri, 13 Mai 2015 | 7335 vizualizari

 

briose de dieta.... doreste cineva?

 

INGREDIENTE

  • 3 oua de casa
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri cu varf indulcitor Clio
  • 6 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri seminte de chia
  • 1 plic de budinca de frisca
  • 1/2 plic praf de copt
  • 12 linguri lapte degresat (0,1% grasime)
  • 5 linguri branza degresata
  • seminte de susan alb
  • seminte de susan negru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose Dukan cu branza degresata si seminte de chia:

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Separam albusurile de galbenusuri.

1 lingura seminte de chia se hidrateaza pentru 10 minute in 75 ml apa rece.

Batem albusurile spuma cu praful de sare.

Galbenusurile le mixam cu 2 linguri indulcitor Clio, semintele de chia hidratate, cealalta lingura de seminte chia uscate, branza degresata si laptele rece pana obtinem un amestec spumos.

Taratele se amesteca intr-un bol separat cu pudra de budinca si praful de copt.

Amestecam ingredientele uscate cu amestecul de galbenusuri si branza pana la omogenizare.

Cu o lingura incorporam apoi spuma de albusuri in restul compozitiei si amestecam usor sa nu iasa aerul din spuma.

Asezam in tava formele de briose din silicon in care punem cate o hartiuta de briosa, apoi punem compozitie in proportie de 3/4 din capacitatea formelor de silicon.

Presaram susan alb si negru pentru decor si dam apoi tava la copt pentru 40 minute la 170 grade.

Facem testul cu scobitoarea, scoatem apoi briosele pe un gratar sa nu ramana umede, le lasam la racorit apoi servim.

Pofta buna!

 

   

   

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Dukan cu branza degresata si seminte de chia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate)