Bruschetti al pomodoro

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2014 | 4915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine bagheta
  • 2 rosii de marime potrivita
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetti al pomodoro:

- taiem painea feliute, de 1 cm grosime aproximativ;

- le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt;

- ungem feliile de paine cu ulei de masline;

- dam tava la cuptor pt. 6-8 minute pana cand bruschetele devin rumene si crocante;

- rosiile le taiem cubulete mici si le condimentam cu sare si oregano dupa gust;

- dupa ce s-au racit bruschetele, le frecam cu usturoi iar deasupra punem cate o lingurita din compozitia de rosii;

- la final am pus cate o frunzulita de busuioc pe fiecare bruschetta.

SERVITI VA ROG!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetti al pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si prosciutto crudo