Bucatele de carne de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 2 Aug 2014 | 7831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de bucati de carne de porc pt gulas
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • ulei de masline

Pentru marinarea carnii:

  • 50 ml Jack Daniel's(whiskey)
  • ulei de masline
  • busuioc
  • piper alb
  • vegeta
  • ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de carne de porc cu ciuperci:

Bucatile de carne se marineaza cu ingredientele de mai sus, se acopera si se da la frigider 3-4 ore sau toata noaptea.

Intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt in ulei de masline, lasam cateva minute si adaugam carnea marinata impreuna cu sosul format.

Cand scade sosul se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert circa 30 minute dupa care adaugam ciupercile scurse de zeama si taiate mai marunt.

Se mai completeaza cu apa si se pun si rosiile cuburi, se lasa la fiert, pana cand carnea este fiarta bine.

Ca garnitura am fiert cateva buchetele de conopida si le-am tras prin unt cateva minute.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de carne de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet umplut