Bucati de pulpa pui cu susan

de COSTEO in Pui, 31 Iul 2013 | 3337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 240 g susan
  • 5 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit

pentru bait:

  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 400 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucati de pulpa pui cu susan:

Pulpele se pui,se curata,se dezoseaza,apoi se portioneaza in 4 bucati depinde cat de mare este pulpa.Le punem la bait,preparam baitul din vin,cimbru,usturoi pisat,sare,piper,condimente granulate,apoi le lasam la frigider cam 5-6 ore.Dupa cele 5-6 ore le scoatem din bait,si le pregatim pentru urmatoarea etapa.Batem cu telul cele 5 oua foarte bine,punem faina intr-un bol,si semintele de susan in alt bol.Fiecare bucata de pui se va trece o data prin faina ,ou si la final le tavalim prin susan,Se pun intr-o tigaie cu ulei incins,Se prajesc pe ambele parti.Cand le scoatem din tigaie se pun pe sevetel de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Se servesc cu castraveti murati.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucati de pulpa pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant