O budinca e mereu binevenita la micul dejun.
Am pus pastele la fiert, dupa care am pregatit crema de branza.
Intr-un castron am pus branza, smantana, 2 oua, zahar si stafide. Am amestecat si am aromat cu putina esenta de rom. Smantana mea a fost foarte subtire (am folosit smantana pentru gatit) asa ca nu am pus foarte multa.
Pastelor scurse le-am adaugat unt si le-am amestecat pentru a nu se lipi intre ele.
Am pregatit un vas de yena ca o forma de chec si l-am uns cu unt. Am pus un strat de paste, crema de branza si al doilea strat de paste. Cu o furculita am amestecat usor din loc in loc, pentru ca branza sa patrunda printre paste.
Pentru ca noua ne plac budincile mai dulci, am presarat zahar si deasupra pastelor.
Am batut un ou si l-am turnat peste paste, pentru a le da o culoare frumoasa.
Am dat budinca la cuptor cam 40 minute. A iesit rumena si pufoasa.