Budinca cu cartofi și carne de pui

de AndrutzaP in Pui, 12 Iul 2016 | 2968 vizualizari

 

   Retetele la cuptor intra in topul preferintelor mele. Sunt perfecte mai ales atunci cansd trebuie sa pregatim repede cina.
   

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet pui
  • 500 g cartofi
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 oua
  • 4 linguri smantana
  • 1 ardei gras
  • 50 g parmezan
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu cartofi și carne de pui:

   Cartofi se curata si se pun la fiert. Pieptul de pui se portioneaza in felii subtiri si se prajeste in 50 ml ulei.

   Separat se bat cele 3 oua cu smantana, sare si piper (dupa gust). Ardeiul se taie patratele si patrunjelul se toata marunt.

   Cartofii fierti si racoriti se taie cubulete si se amesteca cu oualele batute cu smantana. Carnea  se amesteca cu patrunjelul si cu ardeiul tocat.

  Cartofii amestecati cu carnea se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

   Se da la cuptorul preincins la 200 grade celsius. Cand budinca s-a "legat" si s-a rumenit deasupra (aprox 30 min) presarati parmezanul ras si mai lasati-o in cuptor pentru 10 minute.

   Se serveste calda, dar este la fel de buna si rece.

   Serviti cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cartofi și carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi