Budinca cu sunca

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2010 | 7450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g taitei lati
  • 250 g sunca fiarta
  • 3 oua
  • 50 g unt
  • 80 g branza rasa
  • 150 ml smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper macinat
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu sunca:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoara si se clatesc cu apa rece.

Se taie sunca fasii. Se separa albusurile de galbenusuri. Acestea din urma se bat cu mixerul impreuna cu untul, branza si smantana. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se spala ceapa, se taie rondele, se adauga jumatate peste amestecul cu galbenus. Se adauga usturoiul curatat si pisat. Se amesteca cu pastele si fasiile de sunca.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se toarna in acesta amestecul de paste. Se bat bine albusurile cu un praf de sare, se adauga ceapa ramasa si se intinde peste paste. 

Se baga la cuptor si se coace aprox. 25 de minute pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de vita-de-vie