Budinca cu sunca

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2010 | 6944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g taitei lati
  • 250 g sunca fiarta
  • 3 oua
  • 50 g unt
  • 80 g branza rasa
  • 150 ml smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper macinat
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu sunca:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoara si se clatesc cu apa rece.

Se taie sunca fasii. Se separa albusurile de galbenusuri. Acestea din urma se bat cu mixerul impreuna cu untul, branza si smantana. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se spala ceapa, se taie rondele, se adauga jumatate peste amestecul cu galbenus. Se adauga usturoiul curatat si pisat. Se amesteca cu pastele si fasiile de sunca.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se toarna in acesta amestecul de paste. Se bat bine albusurile cu un praf de sare, se adauga ceapa ramasa si se intinde peste paste. 

Se baga la cuptor si se coace aprox. 25 de minute pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Antricot de manzat cu sos gorgonzola