Budinca de dovlecel

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2014 | 4548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • jumatate de plic praf de copt
  • 100 g branza telemea
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri unt lichid(rama)
  • sare,piper
  • cascaval ras
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecel:

Dovlecelul se curata de coaja si semintele din interior si se taie fasii subtiri,

Amestecam ouale cu telemeaua, laptele. untul. sare, piper , ptraunjelul tocat maruntsi , faina si praful de copt. La sfarsit adaugam dovlecelul.

Ungem o tava cu putin ulei , si turnam compozitia de mai sus Presaram cascaval ras..Coacem circa 30 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

AnyCostescu 1

03.09.2014, 17:19

multumesc pt aprecieri

alilianaa 1

03.09.2014, 18:13

delicioasa

Rocsi 1

03.09.2014, 21:48

Faina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]