Budinca de gris

de Adinacarla in Dulciuri, 29 Noi 2010 | 5484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 10 linguri de gris
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 litru de lapte
  • 2 plicuri zahar vaniliat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris:

Galbenusele se freaca bine cu zaharul, se toarna grisul si la urma albusele batute spuma tare si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se pune la copt.

Cand blatul s-a rumenit se scoate din cuptor si se toarna deasupra 1 litru de lapte fierbinte amestecat cu zahar vaniliat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choix à la creme