Budinca de macaroane cu carne de vita

de rivka in Vita, 7 Iul 2010 | 26849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macaroane
  • 1 cutie de 250 grame branza
  • 5 oua
  • 500 grame carne tocata de vita
  • 2 cepe mari
  • 1 catel usturoi
  • condimente
  • patrunjel uscat(am pus eu)
  • 1 borcan sos pt paste
  • sos de rosii (2 cutiute)
  • unt
  • 2 lg sos de soia
  • putin lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu carne de vita:

Se fierb pastele dupa indicatiile de pe ambalaj.

Ceapa se prajeste putin in ulei de masline impreuna cu usturoiul, se adauga carnea tocata, sosul de soia, condimentele dupa gust, se lasa carnea la prajit amestecandu-se din cand in cand, cand e facuta se adauga sosul pt spaghete, eventual si putina apa, se lasa sa dea cateva clocote.

Cand e gata se amesteca cu pastele.

Separat se amesteca branza cu ouale, se bate bine cu furculita, se aduga putin lapte, 2 conserve pasta de rosii, patrunjel uscat.

Pastele cu carnea se pun in tava de cuptor, deasupra se toarna compozitia de oua cu branza, pe alocuri se pun cateva felii subtiri de unt, se decoreaza cu patrunjel si se da la cuptorul incalzit inainte la cca 120 grade cca 40 minute.

Se serrveste calda, simpla cu ketchup sau salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de vită cu ceapă - reteta chinezeasca