Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucolla

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2013 | 7107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste spirala(sau orice alte paste)
  • 150 g branza ricotta
  • 150 g cascaval
  • 150 g branza mozzarella
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • unt cat o nuca
  • 2-3 catei de usturoi
  • un pahar cu lapte
  • ulei de masline
  • 3-4 oua(depinde de marimea acestora)
  • o mana frunze de rucolla
  • cimbru uscat
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie de
  • 3 linguri cascaval ras
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucolla:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Scurgem de apa si clatim cu apa rece.
Usturoiul zdrobit il calim(1-2 min) in putin ulei de masline.
Cele 3 feluri de branza (toate rase) se amesteca intr-un bol.Adaugam frunzele de rucolla,usturoiul calit, zeama  de lamaie,piperul macinat proaspat,cimbrul si ouale.Amestecam si potrivim de sare.Adaugam apoi pastele si laptele.Amestecam pentru o buna omogenizare.
Ungem o tava cu unt si turnam compozitia de mai sus.
Batem bine cele 2 oua , le amestecam cu cascavalul ras apoi punem deasupra budincii.
Dam la cuptor pentru circa 20 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucolla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu carne si ciuperci