Budinca de paste cu branza de vaci

de Lau in Dulciuri, 26 Feb 2011 | 4622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste
  • 500g branza de vaci
  • 200g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 8 oua
  • esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza de vaci:

fierbem pastele,dupa care se dau print-un jet de apa rece,

peste paste radem branza,punem coaja de lamaie,3 plicuri din zaharul vanilat,zaharul,batem 6 oua,le adaugam peste compozitie si amestecam usor pana se omogenizeaza bine fara a faramita pastele,

luam un vas de yena ungem cu unt si tapetam cu pesmet sau paine uscata data prin masina de tocat,

turnam compozitia cu paste,batem 2 oua cu plicul de zahar vanilat ramas si un pic de esenta de lamaie,

turnam deasupra  compozitiei,

dam la cuptorul incalzit pana incepe sa se rumenesca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]