Va spun doar atat...e cu miros de copilarie...imi aduc aminte cand facea mama budinca de macaroane...era bucurie...se manca si ca aperitiv dar se transforma usor in desert cand puneam zahar deasupra :)... simplu si rapid de preparat ....e tare buna si gustoasa!
Se fierb spaghetele in apa sarata cu o lingura de ulei de masline. Cele Barilla nr.1 necesita un timp scurt de fierbere numai 3 minute si mi se par tare practice :).
Se scot si se scurg intr-o strecuratoare.
Se pun inapoi in vas, punem untul deasupra si la foc mic amestecam sa se topeasca. Adaugam si branza. Mai tinem in jur de 3 minute pe foc amestecand sa omogenizam branza si untul cu spaghetele.
Avem nevoie de o tava maricica ( eu am una speciala de lasagna)pe care o ungem cu unt si punem spaghetele.
Amestecam smantana cu ouale batute si cu putin parmezan.
Turnam totul deasupra spaghetelor si cu o furculita miscam usor sa intre bine compozitia pana jos.
Radem cascaval si dam la cuptor pentru 25 sau 30 de minute sa se rumeneasca. Eu am pus cuptorul la 200 de grade program scurt.
Serviti-le calde si daca doriti desert puneti zahar si vanilie peste ele...sunt o bunatate!