Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 25 Mar 2018 | 2240 vizualizari

 

Intamplator am dat peste reteta Menei de Budinca Yorksire si cum aveam niste carne tocata careia nu stiam ce intrebuintare sa ii dau am preparat si eu aceasta budinca. Merita incercata. :) Daca nu va chinuie talentul cum m-a chinuit pe mine si am facut trifoi din carne tocata, faceti chiftelute. :P. Multumesc, pentru idee, Mena.  :x

 

INGREDIENTE

  • 500 g amestec de carne tocata (vita si porc)
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 1 1/4 cana lapte
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata:

Tocam legumele si le amestecam cu carnea tocata, saram si piperam dupa gust. Formam bile de carne tocata si cu o forma de prajituri decupam trifoi. Dupa ce formam toti trifoii ii lasam sa se odihneasca pe un tocator si purcedem la prepararea aluatului pentru budinca. Batem bine ouale cu putina sare, adaugam laptele apoi faina. Omogenizam alautul si il lasam sa se odihneasca putin. Incingem in cuptor o tava adanca unsa cu unt. O scoatem cu grija din cuptor asezam repede trifoii de carne tocata si ii acoperim cu aluat. Dam la cuptor la 200 de grade pentru circa 30 de minute.Noi am servit cu salata de castraveti. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Foarte important este sa incingem bine tava inainte sa punem compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

kytz 1

25.03.2018, 23:39

elucubratiiculinare 1

28.03.2018, 08:51

dantes 1

30.03.2018, 17:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti