Bulete de cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2009 | 21382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • 4 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici se amesteca cu un ou,sare si piper dupa gust.

Se adauga si 1 lingura de faina si se omogenizeaza.

Cu mana umeda se formeaza bulgarasi care se dau prin ou batut cu un praf de sare.

Apoi se tavalesc si prin pesmet,din abundenta.

Se prajesc in ulei bine incins,de preferat intr-un ceaun.Atentie,ca se prajesc foarte repede.

Se scot pe un prosop absorbant si se servesc calde sau reci,dupa preferinta.

 

TIPS-URI

1

E de preferat ca bulgarasul sa fie bine tabacit :)) cu pesmet,altfel la prajit se scurge cascavalul si in loc de bulgarasi vom avea niste ciupercute. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati