Bulete din cartofi cu telemea si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2014 | 8255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 600 gr. cartofi fierti in coaja
  • 250 gr. branza telemea de vaca
  • 100 gr. cascaval ras
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din cartofi cu telemea si cascaval:

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja.

Trecem cartofii fierti sub jet de apa rece, ii curatam de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Telemeaua si cascavalul se trec pe razatoarea fina si se adauga peste cartofii rasi.

Adaugam 2 oua, turmeric, chimen, sare si piper dupa gust, amestecam totul foarte bine.

Punem ulei intr-o tigaie antiaderenta, il lasam la incins, apoi formam bilute din compozitia de cartofi si prajim buletele in baie de ulei pana devin aurii.

Le scoatem pe servetele absorbante sa se scurga uleiul in exces si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din cartofi cu telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate