Bulgari de zapada

de Lorra in Dulciuri, 26 Dec 2011 | 9509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti (petit beurre)
  • 250 ml lapte (apa)
  • 2-3 linguri zahar (dupa gust)
  • zeama de la o portocala
  • 100 gr stafide
  • 1-2 linguri cacao
  • 200 gr nuca cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari de zapada:

Se farama biscuitii la blender (sau se piseaza intr-un bol).

Laptele (apa) se pune putin pe foc impreuna cu zaharul pana ce acesta se dizolva si se toarna peste biscuiti. Se adauga zeama de portocala, stafidele (tinute cateva min. intr-un bol cu apa, ideal se tin in rom) si 100 gr. nuca cocos si se amesteca bine. Am impartit compozitia in doua parti egale, una am lasat-o pentru "bulgarasii de zapada" iar in cealalta am adaugat cacaoa.

Se formeaza bilute de dimensiuni potrivite si se dau prin cealalta 100 de gr nuca de cocos. Se lasa pentru cel putin o ora la frigider.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de zapada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri "Bradut"